CV_link
klassinen
kevyt
ohjelmapalvelut
yhteystiedot_link

Aloitussivulle

Ohjelmapalvelut

Toiminimi Ilmari Räikkönen on täyden palvelun ohjelmatoimisto, jolla on vankka kokemus musiikin, äänentoiston ja valojen järjestämisestä erilaisiin tilaisuuksiin. Laaja ja monipuolinen alan ammattilaisten verkosto mahdollistaa tasokkaiden tilaisuuksien järjestämisen kilpailukykyiseen hintaan. Tmi Ilmari Räikkösen kautta järjestetystä musiikista vastaavat maamme eturivin taiteilijat (mm. Jorma Hynninen, Marika Krook, Markus Nieminen, Mari Palo, Johanna Rusanen ja Ville Rusanen). Äänentoistoon ja valaistukseen tarvittava kalusto on huippuluokkaa. Kustannukset saadaan pidettyä kohtuullisina, koska pienessä yrityksessä hallinto- ja henkilöstökulut ovat vähäisiä.

Asiakkailta saadun palautteen mukaan musiikkijärjestelyt ovat olleet hyvin toimivia ja esitykset huikean tasokkaita - suorastaan loisteliaita. Erityistä kiitosta on tullut siitä, että sama kokoonpano, joka esittää korkeatasoista klassista musiikkia, revittelee loppuillasta soulin ja funkin tahdissa. Hyvä esimerkki tällaisesta "cross overista" on tilaisuus, jossa illallisen yhteydessä kuullaan kauneimpia aarioita vaikkapa oopperalaulaja Johanna Rusasen tulkitsemana ja loppuillasta samat taiteilijat luovat tunnelmaa esittämällä rakastetuimpia evergreenejä. Lähtökohta on, että tilaajaa palvellaan yksilöllisesti kunkin tilaisuuden erityistarpeet huomioiden. 

Musiikin rooli tilaisuudessa voi vaihdella konsertista tanssimusiikkiin. Viime aikoina suosittu ohjelmanumero on ollut ns. laulavat tarjoilijat. Tarjoilijoiksi pukeutuneet ammattimuusikot osallistuvat tarjoiluun, jonka lomassa hurmaavat yleisön esittämällä iki-ihania aarioita. Toiminimi Ilmari Räikkösen kautta voi tilata myös yrityksen oman äänitteen vaikka yrityslahjaksi annettavaksi.

play

Forrest, Washington, Simpkins: Night train,
Ilmari Räikkönen Jazz Combo

Esiintymisiä mm. seuraavien yritysten ja organisaatioiden tilaisuuksissa:
Alma Media
Amer
Arkkitehtiryhmä A6
Art goes kapakka
Ateneum
Citybank
Classic Soul Management
Didrichsenin taidemuseo
Finnair
Finnvera
Hauhon musiikkijuhlat
Helsingin Energia
Helsingin kaupunki
HUS
Hyvinkään kaupunki
Ison-Britannian suurlähetystö
Isovanhemmat ry
Joroisten musiikkijuhlat
Karoliinan kahvimylly
Keskuskauppakamari
Kiasma
Kone Oy
Lagus Productions
Lohjan kaupunki
Lusto
Luottokunta
Marimekko
Mimix-studio
MTV3
Nokia
MusicMakers
OKO-pankki
Outokumpu
Pohjois-Savon liitto
Puolan suurlähetystö
RAY
Recallmed Oy
Respecta Oy
SAK
Savonlinnan oopperajuhlat
Sibelius-Akatemia
Suomen Posti
Sydänliitto
Taidekeskus Salmela
Teollisuuden voima
Turun musiikkijuhlat
USA:n suurlähetystö
Vantaan seurakuntayhtymä
Weiling&Göös
YLE